fbpx

Buchet de mireasă curgător

WeDoWowFlowers , buchet mireasa , buchet cununie civila , lumanare botez

Ce trebuie să ştii când alegi buchet de mireasă curgător

Buchetul de mireasă curgător este unul sofisticat. Crearea unui asemenea buchet necesită talent şi îndemânare din partea celui care îl realizează. Iată ce trebuie să ştii atunci când optezi pentru un buchet curgător de mireasă.

  • Buchetul curgător este potrivit mireselor înalte

Având în vedere forma sa, buchetul de mireasă curgător poate acoperi o parte însemnată din rochie atunci când mireasa îl ţine în mână. Înălţimea purtătoarei lui este importantă. În cazul unei mirese scunde, acesta o va face să pară şi mai scundă. Buchetul de mireasă trebuie să îţi pună în valoare rochia şi pe tine, nu să vă ascundă.

  • Buchetul de mireasă curgător se potriveşte unei rochii de mireasă tip sirenă sau în A

Având o înălţime de aproximativ 40 cm, buchetul curgător de mireasă nu se potriveşte oricărui model de rochie de mireasă. Dacă înălţimea ta este cel puţin medie, iar rochia de mireasă pentru care ai optat este tip sirenă sau în A, buchetul curgător de mireasă este alegerea ideală. Chiar dacă pare greu de purtat, acesta va atrage privirile şi aprecierile tuturor. 

  • Buchetul curgător poate fi aerisit sau dens

Un buchet de mireasă curgător se realizează cu multe flori la baza buchetului şi ascuţirea lui spre vârf. Dacă îţi doreşti un buchet curgător de mireasă aerisit, cele care vor “curge” vor fi doar frunze sau verdeaţă curgătoare. Dacă îţi doreşti un buchet dens, partea curgătoare a acestuia va fi realizată tot din flori.

  • Buchetul curgător de mireasă poate fi realizat dintr-un singur tip de flori sau mai multe

Dacă îţi doreşti un singur fel de flori cuprinse într-un buchet curgător poţi opta pentru orhidee. Forma acesteia se pretează la realizarea unui buchet curgător. Dacă vrei mai multe tipuri de flori pentru buchetul tău de mireasă, se pot face combinaţii nenumărate. Poţi primi consiliere de la designerii florali. Ei ştiu cel mai bine care sunt florile cele mai potrivite pentru un buchet curgător de mireasă.

  • Comanda pentru un buchet curgător de mireasă se face cu cel puţin 10 zile înainte

Miresele ştiu dinainte cam ce buchet şi-ar dori şi ar fi bine să anunţe şi florăria care se ocupă cu realizarea acestuia cu cel puţin 10-15 zile înainte de eveniment. Un buchet de mireasă curgător este unul elaborat şi necesită multă muncă din partea designerului floral. În plus, pentru buchetele realizate cu mai multe tipuri de flori trebuie să se asigure că poate face rost de ele din timp.

  • Preţul unui buchet curgător de mireasă diferă în funcţie de multe criterii

În primul rând, preţul unui buchet de mireasă curgător se stabileşte în funcţie de numărul florilor folosite. Apoi, contează anotimpul. Dacă îţi doreşti în miezul iernii un buchet care să conţină şi lalele, de exemplu, va trebui să plăteşti mai mult în cazul în care îţi vor fi procurate. Dacă cele care “curg” nu sunt flori, ci doar frunze şi verdeaţă, preţul va fi mai mic. Orientativ, acesta porneşte de la 200 de lei şi poate ajunge la 700 de lei.

Credit foto: Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.