fbpx

Evenimente de mai – ce flori alegem?

Dacă ai nunta în mai ai noroc de flori! Fie că vrei un look romantic, modern sau rustic, în mai există flori pe toate gusturile.

Dacă alegi flori de sezon pentru evenimentul tău înseamnă că vei avea o mulțime de opţiuni pentru buchete, lumânări şi decor, iar cel mai mare avantaj al florilor de sezon este că sunt mai ușor de obținut, astfel încât vor fi mai proaspete și, foarte probabil, vei şi economisi din buget.

Iată recomandările noastre:

Hortensiile

Hortensiile au o paletă destul de variată de culori cu nuanțe de alb, roz, mov, albastru și chiar verde. Sunt floarea perfectă pentru o nuntă dulce sau, de ce nu, la o petrecere în grădină, oferind o senzație de eleganță cu o notă de nostalgie.

Bujorii

Cine nu adoră bujorii? Aceste flori cu petale mari și pufoase, o multitudine de opțiuni de culoare și un parfum incredibil de care te îndrăgostești atât de uşor, făcând această floare luxuriantă ideală pentru o nuntă romantică.

Liliacul

Adesea folosit în nuanțe de lavandă, dar disponibil și în alb, această floare delicată și cu miros dulce aduce un aer de prospețime şi sugerează primăvara, mai ales când este însoţit de verdeaţă într-un buchet elegant.

Ranunculus

Ranunculus este o floare cu adevărat unică datorită formei sale deosebite. Fiecare floare are straturi delicate de petale, ceea ce o face o adiţie fermecătoare pentru un buchet sau un aranjament. Ranunculus radiază frumusețe și simbolizează grația, eleganța și dragostea pură.

Trandafirul

Trandafirii sunt o alegere complet atemporală, clasică. Îi puteți găsi într-o mare varietate de nuanțe pentru a se potrivi cu orice paletă de culori, pentru orice tip de nuntă. Singuri, împreună cu verdeață luxuriantă sau acompaniați de alte flori, trandafirii adaugă nota perfectă. Prețul pentru aceste flori clasice depinde de tip și culoare, însă puteți oricând să înlocuiți soiurile pentru a se potrivi atât cu evenimentul cât şi cu bugetul.

Anemonele

Anemonele sunt o apariție subtilă datorită petalelor lor mari și delicate și a centrului îndrăzneț (singura floare cu centrul negru), fie că sunt incluse într-un buchet sau că fac parte dintr-un aranjament. Luna mai încă oferă anemone în cea mai bună formă a lor, astfel că puteți profita de fragilitatea şi sinceritatea pe care o simbolizează.

Luna mai, nu degeaba numită luna florilor, îţi aduce nenumărate opțiuni. Fie că vrei să îţi compunem buchetul pe care îl visezi de mult, fie că ai nevoie de ajutor pentru a alege florile potrivite, suntem pregătiți să te ajutăm cu cele mai WOW flori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.